ide " />
!!! Minden leadott rendelés mellé meglepetés ajándékot küldünk !!!
Apple iPhone 5S 32GB Ezüst (B) (Használt Artisjus - Kártyafüggetlen)

Apple iPhone 5S 32GB Ezüst (B) (Használt Artisjus - Kártyafüggetlen)

Átvehető azonnal: CheapestPhone.hu

Függőség: Kártyafüggetlen
Állapot: Használt Artisjus
Garancia: 3 hónap

Házhozszállítás: 2000 Ft
25000 Ft felett INGYENES!
Budapesten 1-2 munkanap, vidéken 2-4 munkanap

16000 Ft
Kosárba
Leírás:
A helyzet az, hogy az iPhone 5s egy nagyon jó készülék. Nincs sok hibája, az ujjlenyomat-olvasó nagyon jól működik és ténylegesen használható is, a kamera kimondottan kellemesen sikerült, a hardver pedig gyors és előremutató. Szoftveres téren sincs hiba, kiforrott, gyors, jobb lett jelenlegi önmagánál, látványos, plusz komoly változatosságot mutat a már-már fapadosnak tűnő, sok éve használt felhasználói felülethez képest. Ettől még a grafikai elemek megítélése elsősorban ízlés dolga.

Ugyanakkor az iPhone 5s 4 hüvelykes kijelzője sok ember számára kicsinek tűnhet (még ha ez tényleg egy kényelmesen kezelhető méret is) a mai trendekhez képest, ami persze nem biztos, hogy azt is jelenti majd, hogy az Apple vásárlókat fog veszteni, hiszen már megjelent az iPhone 6 és 6 plus melyek óriási hd retina kijelzői továbbra is a legnagyobbak között tartják a márkát.

Bővebb információért kattints ide
Oldalunk a felhasználói élmény növelése és adatgyüjtés céljából sütiket helyezhet el a böngésződben, az adatkezelési nyilatkozatban leírtak szerint.
A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.